Bij elke geur van de Homefragrance kan de consument de Scented Candle met 50% korting erbij kopen. Beide producten zijn dan samen niet € 32,50 maar  € 25,00!

 


Nieuw bij Spirit & Gifts het vierde boek van Christina Von Dreien.

Uitendelijk komt alles goed

 

Bewust vrede scheppen We leven in een heel vreemde en uitzonderlijke ‘coronatijd’, die in het teken staat van wereldwijde crises, angst en onzekerheid, allerlei maatregelen en protesten, en van vijanddenken en beschuldigingen over en weer. In deze verwarrende tijd laat een jonge vrouw haar stem horen en spreekt duidelijke taal: Christina von Dreien (2001), vertegenwoordigster van een nieuwe generatie jonge mensen die ons de weg wijzen en positieve impulsen aan de mensheid geven. Haar indrukwekkende kijk opent een nieuw, breder perspectief op de huidige wereldsituatie en op de periode die voor ons ligt. Zonder de gebruikelijke clichés van dwarsdenkers en spiritualisten te gebruiken slaagt ze erin met haar eenvoudige en briljante boodschap het hart van mensen te bereiken en te raken. Christina nodigt ons uit om anders naar de wereld om ons heen te kijken en de verantwoordelijkheid voor wat er allemaal in de wereld gebeurt te verplaatsen van de politieke arena naar onszelf: wat kun je als individu concreet bijdragen aan een positieve verandering van ons huidige destructieve en noodlijdende systeem? - In alles het positieve zien en bevorderen - Je openstellen voor nieuwe inzichten - Niet bang zijn, wat er ook gebeurt - Erop vertrouwen dat alles uiteindelijk goed zal komen - Je spirituele helpers om ondersteuning vragen - Tevredenheid, dankbaarheid en vergeving aan de dag leggen Christina’s oproep geeft ons kracht en vertrouwen: we kunnen en zullen voor onszelf de mooie, volmaakte wereld scheppen waarin wereldwijde vrede heerst en waar we allemaal zo naar verlangen. En dat gaan we nu doen. Een liefdevol boekje dat ons veel moed geeft. Christina von Dreien is geboren met een sterk verruimd bewustzijn. Van jongs af aan geeft ze al blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld. Ze behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit.


Nieuw bij Spirit & Gifts.

Leuke brievenbuspakketjes van Sen & Zo

Hoe leuk is dit om te krijgen! Brievenbus cadeautjes. Op de pakketjes staan drie verschillende teksten: “Een dikke kus via de Brievenbus, een hele dikke knuffel omdat je het verdient en de beste mama’s herken je aan de liefste                                                                       kinderen. Kijk maar hoe lief ik ben.” Je kunt de pakketjes laten vullen met                                                                        diverse producten van Sen&Zo.


CORONA MAATREGELEN:

Wij hanteren zo zorgvuldig mogelijk de richtlijnen van het RIVM in onze winkel. De richtlijnen zijn te  vinden op onze ramen buitenzijde winkelpand.

  

Tot nader bericht geven wij u de gelegenheid om zonder verzendkosten te bestellen.

Gratis bezorgen  binnen een straal van 25 km.

 

Voor meer info ben ik te bereiken op 06-31289300