Er staan weer nieuwe bijeenkomsten gepland. Kijk onder de knop workshops/bijeenkomsten.

Ton Bons

Mariska spelthan

meditatie avond


Nieuw!!

De sleutel tot zelf-bevrijding van Christiane Beerlandt

 

Christiane Beerlandt  was een Vlaamse auteur van boeken over persoonlijke ontwikkeling en zelfhulpliteratuur. Haar oeuvre beslaat meer dan 20 titels met onderwerpen als psychosomatiek, voeding, levensfilosofie en astrologie.

Psyche en emoties spelen een zeer belangrijke rol bij het ontstaan en de genezing van ziekten. Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de wérkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, zich bevindt in de psychologische, emotionele toestand  van een persoon op het vlak van onze diepste gevoelens en overtuigingen.


Als we dit goed begrijpen, dan kunnen we de oorzaak opheffen zodat genezing kan plaatsvinden. Ook voor een steeds groeiend aantal artsen, gezondheids-werkers en wetenschappers, die verder willen kijken dan het louter rationeel-lichamelijke, is dit werk dat in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om een patiënt te helpen op een diep-psychisch niveau.
Na een eerste deel met praktische wenken over hoe men zijn leven in handen kan nemen, gaat het boek diep in op de psychische, emotionele en mentale achtergronden van meer dan 1300 ziekten en kwaaltjes.

 

 


Wasparfum Il Bucato di Adele
Il Bucato di Adele (wat letterlijk de was van Adele betekent in het Italiaans), is gemaakt met het idee om ons te herinneren aan de geuren uit onze jeugd. Reuk is één van onze sterkste zintuigen. De heerlijke geuren roepen fijne herinneringen op aan vroeger.
Ze hebben 10 heerlijke wasparfums samengesteld om uw kleding en stoffen, dag in dag uit een goede langdurige geur te geven.