Massages

Ook geef ik thuis massages o,a

Ontspanningsmassage

 

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Een moment voor jezelf, even ontsnappen aan de drukte van alledag, weg van alle prikkels én nieuwe positieve energie opdoen.

 

Ontspanningsmassage Incl. hot stones

 

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

 

Basalt is een ijzerhoudend, vulkanisch en hard gesteente met een hoge dichtheid en is  een vulkanisch uitvloeiingsgesteente gevormd door het stollen van snel afkoelende magma. Het is een van de meest voorkomende gesteentes ter wereld. De samenstelling varieert maar bevat maximaal 20% kwarts en maximaal 10% veldspaat.

Werking

In basalt komen de energie van aarde en vuur samen. Het geeft kracht en stabiliteit op zowel mentaal, emotioneel als fysiek vlak. Het aardt en helpt negatieve energie en spanning uit het lichaam afvoeren en bevordert een ontspannen houding. De steen activeert ook maar op een zachte manier. Fysiek stimuleert basalt het zelfhelende vermogen van het lichaam en heeft het een positieve werking op de vruchtbaarheid en de geslachtsorganen.

 

Energetische massage

 

Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie. Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen in het lichaam weer in balans komt.

De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress) maar ook fysieke klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

De essentie van een energetische massage is het in balans brengen van het lichaam. Daarom kan deze massage heel doeltreffend zijn voor gevoelige, intuïtieve, hoogsensitieve kinderen en volwassen die op zoek zijn naar een moment van rust en naar meer balans in hun leven.
Een energetische massage kan ook een waardevolle ondersteuning bieden bij mensen met een burn-out.

Ondervind je ernstige klachten? Wend je dan eerst tot je (huis)arts.

Behandeltijd: 50 min.

Kosten: € 40.00 

Wilt u een afspraak boeken mail mij dan. spiritandgifts@gmail.com of neem telefonisch contact met mij op. 024-6636254 of  06-31289300