Over een puur geschenk

Mag ik me even voorstellen, ik ben Patricia Derkse-Bartelds, gehuwd en heb twee prachtige dochters en ben woonachtig in Nijmegen.

 

Ik ben opgegroeid met het spirituele. Mijn moeder Will, had een goed lopende praktijk in Groesbeek. Tijdens mijn jeugd heb ik daardoor veel over het spirituele geleerd, er werd immers veel over gesproken met mijn moeder samen. Toen mijn moeder ”over ging” in 2008 kreeg ik van haar een paar belangrijke adviezen mee. Onder andere: “Blijf vooral in het positieve, ondanks de negatieviteit in je verleden en toekomst. Zie het leven als je levenslessen”. Bovendien zei ze “zie het leven als een mooi gehaakt kantje”.

 

Na een periode waarin ik niemand meer had om  het spirituele mee te delen, raakte ik in een stormachtige periode en negatieve spiraal. In 2012 kwam ik mijn huidige vriendin Marijke tegen. Samen met haar kon ik eindelijk weer het spirituele delen, waardoor ik uit mijn negativiteit kwam. Ik haalde hier heel veel kracht en energie uit. Ik voelde mijn moeder weer bij me en dacht meteen aan haar woorden “levenslessen”.

 

De negatieve dingen die je meemaakt in het leven: probeer deze om te zetten in positiviteit. Als je dat kunt en je wilt ervan leren en je blijft dicht bij jezelf kun je alleen maar groeien en dat gebeurde bij mij. Ik leerde weer van mezelf te houden en trots op mezelf te zijn. Dit zijn twee belangrijke dingen voor ieder mens.

 

Een bevestiging van dit alles was dat ik mijn huidige echtgenoot, mijn zielemaatje mocht ontmoeten.

Onder andere hij toonde een enorme interesse en straalde een positieve energie uit en helpt mij mijn grote droom te laten uitkomen. 

 

Zo is “Spirit & Gifts” onstaan. 

 

Spirit & Gifts voor een puur geschenk is gevestigd aan het Kerkplein 82 in Beuningen Gld. (regio Nijmegen) en is vooral ook bedoeld  om mijn grote passie waar te maken. Niet alleen om spirituele artikelen te verkopen maar ook om mensen weer kennis te laten maken met het spirituele. Ik heb de naam 

Spirit & Gifts bewust gekozen.

 

“Spirit” staat bijvoorbeeld voor, groei, bewust zijn van jezelf, ontwikkeling en geest. 

“Gifts” om leuke artikelen te verkopen die niet alleen maar met spiritualiteit te maken hebben, maar om het zo laagdrempelig te houden. Maar met “Gifts”  bedoel ik ook om “elkaar” te geven. 

 

Ik probeer vooral te werken vanuit mijn Akasha, de universele ziel, en hoop zo vele mensen te ontmoeten en van elkaar te leren.

 

Sinds 2014 organiseer ik 1 keer per maand ontmoetingsavonden in een gezellige huiselijke sfeer bij mij thuis. Ik hoop door het ontmoeten van mensen in mijn winkel deze avonden voort te kunnen zetten en eventueel uit te breiden in mijn winkel Spirit & Gifts in Beuningen. Op deze avonden doen we vaak een meditatie en pakken we een onderwerp waar behoefte aan is om over te praten. Ook diverse mediums maakten deze avonden al compleet met een mooie positieve energie. Voor meer informatie mail mij gerust op info@spiritandgifts.nlSpirit & Gifts Spirit and Gifts Beuningen Voor een puur geschenk

 

BLIJF VOORAL POSITIEF DENKEN EN HOUD VERTROUWEN IN JEZELF

GRAAG TOT ZIENS

 

PATRICIA BARTELDS