DOLFIJNE MEDITATIE/HEALING AVOND

 

Dolfijnen zijn hele liefdevolle en bijzondere dieren. Ze worden ook wel de engelen van de zee genoemd. Dat de dolfijnen helende kwaliteiten hebben is bekend door hun liefdevolle speelse aanwezigheid bij mensen of kinderen met een verstandelijke of fysieke beperking.

HET MOOIE IS DAT JE NIET IN HUN FYSIEKE AANWEZIGHEID HOEFT TE ZIJN OM EEN DOLFIJN HEALING TE KUNNEN ONTVANGEN.

De dolfijnen willen ons allemaal heling bieden! De dolfijnen stellen hun helende energie beschikbaar voor mens en dier. Hun energie is vol liefde, vreugde en blijheid en opent je hart. Het is een diepgaande, respectvolle, hoog geavanceerde vorm van helende energie die de dolfijnen in verbinding via mij als kanaal aan eenieder doorgeeft die hiervoor open staat. Het is een heling op alle niveau’s, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Ze brengen ons in verbinding met de heelheid die al in ons aanwezig is waardoor blokkades mogelijk kunnen verdwijnen. Je ziel samen met de energie van de dolfijnen brengt je in diepe verbinding met jezelf, je eigen licht, waar heling op diep niveau kan plaatsvinden.

DE LIEFDE VAN DE DOLFIJNEN STELT JE GERUST EN LAAT JE ERVAREN WIE JE IN ESSENTIE BENT.

DE LIEFDE VAN DE DOLFIJNEN VOOR DE MENSHEID IS ONVOORWAARDELIJK!

Conny Smits is een heldervoelend medium, geboren met deze gave. Zij heeeft een diepe connectie met de kracht en de energie van Sirius, de Dolfijnen en de Walvissen. Ervaar hun helende, liefdevolle energie en aanwezigheid. Conny staat altijd met ze in verbinding en voelt zich hier heel dankbaar voor.

Ervaar eens een dolfijn meditatie/healing ,  en ontvang een boodschap vol licht!  

Geef jezelf dit cadeau! Je bent van harte welkom!